Sideinnhold

Stine

Stine

Mesterhus Stine er et moderne hus med smarte løsninger, full takhøyde i begge etasjer og optimal utnyttelse av arealet. 

Mange drømmer om en egen enebolig, og med Mesterhus Stine kan boligdrømmen bli virkelig. Her får du et kompakt hus med svært god utnyttelse. Selv om det med et bruksareal på 144 m2, ikke er blant de største husene, har du likevel to fulle etasjer med tre soverom, bad og loftstue i andre etasje, i tillegg til kjøkken/stue, toalett og et flott inngangsparti i første. Det er også mulig å gjøre loftstuen om til et fjerde soverom, samt lage et ekstra soverom i første ved behov. 

Huset er bygget i ny-funkis-stilen, og har stramme linjer, et valmet tak og vinduer dratt ut mot hushjørnene. Dette fleksible huset er også lett å bygge ut senere, om det er plass på tomten. Inngangspartiet kan også flyttes dit det passer best. Full takhøyde i begge etasjer gir optimal utnyttelse av arealet. I tillegg er det en perfekt bolig for mindre tomter, og godt egnet for alle generasjoner.

Hjertet i første etasje, er det store oppholdsrommet med åpen løsning mellom kjøkken og stue. Med nærmere 50 m2 er det god plass til både avslapning, bespisning og en egen kjøkkenavdeling. Den romslige spiseplassen er en naturlig samlingsplass, og herfra har du god utsikt ut mot omgivelsene og direkte utgang til terrasse og hage. 

I andre etasje har huset tre soverom og et stort bad, med en stor loftstue i midten. Loftstuen kan være en ekstra tv-stue, eller et flott oppholdsrom for barn som har venner på besøk. Fra stuen er det skyvedør ut til en sjarmerende balkong.

Mesterhus Stine er tilpasset en flat tomt.

Arkitekter: Leif-Erik Østhagen og Thore B. Olsen, Mesterhus Tønsberg og Ola Hetland, Hetland Tegnekontor AS

Stine
Stine

Plantegninger

Stine

1. Etasje - 3D

Stine

Stine

Stine

Fasade

Stine

Stine

Stine

Stine

Kundetilpassede løsninger

Stine

Kundetilpasset Stine - oppført i Vestfold, Mesterhus Tønsberg

Stine

Kundetilpasset

Stine

Stine

Stine

Stine

Stine

Stine

Se huset på din egen tomt

Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.